Αικατερίνη Παπαγεωργίου

Η Αικατερίνη Παπαγεωργίου αποφοίτησε από το τμήμα Παραστατικών Τεχνών (Performing Arts, Theatre Practice) του Royal Central School of Speech and Drama, University of London και στην συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Σκηνοθεσία Θεάτρου στο Royal Holloway, University of London στο πλευρό της Katie Mitchell. Επιπλέον, έχει συμπληρώσει τη φοίτησή της στο μπαλέτο με αναγνώριση από την Royal Academy of Dance (RAD). Εργάζεται στην Αθήνα ως σκηνοθέτης και οι τελευταίες της δουλειές παρουσιάστηκαν στο θέατρο Μικρό Χορν και στον Cosmote History TV.

Μάριος Ράμμος

Ο Μάριος Ράμμος είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση αυτισμός. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει τις θεατρικές του σπουδές στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης ΔΗΛΟΣ της Δήμητρας Χατούπη. Είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης από το 2008, όπως επίσης και εθελοντής στην ελληνική εταιρεία αποκατάστασης ανάπηρων παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ). Ασχολείται επαγγελματικά με το ελεύθερο θέατρο ως ηθοποιός και σκηνογράφος-ενδυματολόγος από το 2011 έως σήμερα.

Χριστίνα Κωστέα

Η Χριστίνα Κωστέα σπούδασε Θεατρολογία στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στην συνέχεια υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Ειδικεύεται στην φωνητική και στην ορθοφωνία έχοντας ολοκληρώσει τη φοίτηση της πάνω στην μοντέρνα μουσική (Jazz) στο ωδείο Φίλιππος Νάκας στο πλευρό της Έλλης Πασπαλά. Ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, τη μουσική σύνθεση για θέατρο και με τη μουσική διδασκαλία σε παιδιά.

Φάνης Μιλλεούνης  

Ο Φάνης Μιλλεούνης έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται ενεργά με το εφηβικό θέατρο. Φέτος συμμετείχε σε τρεις εφηβικές διαδραστικές παραστάσεις στο θέατρο Θησείο – Ένα Θέατρο για τις Τέχνες (Η μουσική που σταμάτησε τον πετροπόλεμο, Το συρματόπλεγμα, The chatroom). Επιπλέον, διδάσκει διαδικτυακά Ιστορία και Θεωρία Θεάτρου.  

Ουρανία Φουρλάνου 

Η Ουρανία Φουρλάνου αποφοίτησε από το τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών. Έχει επίσης ολοκληρώσει τις θεατρικές της σπουδές στην Ανώτερη δραματική σχολή «Ιάκωβος Καμπανέλλης» και αυτή τη στιγμή είναι τελειόφοιτοί του τμήματος Θεατρικών σπουδών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση Διδακτική του Θεάτρου. Εργάζεται ως ηθοποιός και παράλληλα ως παιδαγωγός – εμψυχώτρια σε προγράμματα για σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Ασχολείται ενεργά με το θεατρικό παιχνίδι από το 2008 έως σήμερα.